Site icon Fresher

Βιωσιμότητα και τελευταίες εξελίξεις φυτοπροστασίας στο επίκεντρο του Βρετανικού Συνεδρίου Τομάτας 2024

Η Βρετανική Ένωση Καλλιεργητών Τομάτας (British Tomato Growers Association – BTGA) ετοιμάζεται να υποδεχτεί καλλιεργητές, προμηθευτές, λιανοπωλητές και ερευνητές από την βιομηχανία της τομάτας και άλλους συναφείς τομείς. Το θέμα του συνεδρίου φέτος είναι η εξισορρόπηση της επιχειρηματικής και περιβαλλοντικής βιωσιμότητας, με ιδιαίτερη έμφαση στην ανάγκη για καινοτόμες λύσεις που θα βοηθήσουν την επιβίωση και ανάπτυξη του κλάδου.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου θα περιλαμβάνει ομιλίες που αφορούν βασικούς τομείς όπως η βιωσιμότητα, η αγορά, η ενέργεια, το περιβάλλον και η οικονομία. Ένα σημαντικό τμήμα του συνεδρίου θα αφιερωθεί στις τελευταίες εξελίξεις και τεχνολογίες στη φυτοπροστασία, την ενέργεια, την εκτροφή σπόρων, τη συσκευασία, τον εξοπλισμό θερμοκηπίων, και τον εμπλουτισμό με CO2.

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις πιο σύγχρονες τεχνικές και λύσεις που μπορούν να εφαρμοστούν στις καλλιέργειές τους για να βελτιώσουν την απόδοση και την περιβαλλοντική τους επίδοση.

Μεταξύ των ομιλητών που θα παρουσιαστούν είναι η Laura Fry, Διευθύντρια Καταναλωτών της Kantar για τα προϊόντα, ο Martin Emmett, πρόεδρος της Εθνικής Ένωσης Αγροτών (NFU), και ο Martin Hanson, επικεφαλής της HSBC για τη γεωργία.

Με περίπου 40 εμπορικά περίπτερα και χορηγούς να υποστηρίζουν την εκδήλωση, το συνέδριο αναμένεται να προσφέρει πολλές ευκαιρίες δικτύωσης και συνεργασιών, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη και την προσαρμογή του κλάδου στις νέες απαιτήσεις της εποχής.

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν το Συνέδριο πατήστε εδώ.

 

Exit mobile version