Όπως λέει ο ίδιος, με εξαγωγές σε Γερμανία, Αυστρία, Πολωνία, Σερβία και Κύπρο, προσπαθούν να παρατείνουν τις πωλήσεις με ποικιλίες που έχουν καλύτερη διάρκεια ζωής. Οι αγορές μάλιστα της ανατολικής Ευρώπης, όπως η Ρουμανία, η Λετονία, η Εσθονία και η Λιθουανία βρίσκονται υπό ανάπτυξη και αναζητούν ολοένα και περισσότερο φράουλες εκτός εποχής.
Υπογραμμίζει πως το επόμενο μεγάλο σημαντικό σημείο στη γεωργία, είναι ηαειφορία. “Η ανάπτυξη χωρίς κατάχρησηφυσικών πόρων και ρύπανση του περιβάλλοντος αποτελεί μεγάλη προτεραιότητα για εμάς” είπε ο κ. Πολυδωρόπουλος. Εργαζόμενοι προστατεύοντας την βιοποικιλότητα, για την επόμενη σεζόν θα εφαρμόσουν στο αγρόκτημά το πρόγραμμα Άνοιξη για να διασφαλιστεί η υπεύθυνη χρήση του νερού. Ακόμη, σύμφωνα με τον Πολυδωρόπουλο, έχουν δημιουργήσει ηλιακούς συλλέκτες για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, που ήδη καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας που χρησιμοποιούν στο συσκευαστήριο.
Δεν παραλείπει μάλιστα να αναφερθεί στο θέμα της συσκευασίας, ένα θέμα μείζονος σημασίας λόγω της μεγάλης ποσότητας απορριμμάτων και των επιπτώσεων που έχουν στο περιβάλλον. Αν και λέει πως η πλαστική συσκευασία είναι ιδανική για ευπαθή φρούτα όπως οι φράουλες και είναι ο πιο πρακτικός τρόπος για τους καταναλωτές να μεταφέρουν τα φρούτα στο σπίτι τους, οι ίδιοι ως επί το πλείστον χρησιμοποιούν κιβώτια από χαρτόνι, παρόλο που οι χάρτινες συσκευασίες στην Ελλάδα είναι ακόμη σε πρώιμο στάδιο, καταλήγει.
Πηγή:Fruitnet