του Γιάννη Ρούπα
Στην Αργολίδα, υπάρχει µια αναµενόµενη µείωση 15-20% της σοδειάς από έτος σε έτος λόγω νερού, όµως το τελικό προϊόν που µαζεύεται έχει πολύ καλό χρωµατισµό, άρωµα και γεύση, δικαιολογώντας τις σηµερινές τιµές, όπως εξηγεί στην Agrenda o έµπειρος παραγωγός Θωµάς Φάκλαρης.
Ξεφυλλίστε και κατεβάστε σε υψηλή ανάλυση το φύλλο 992 της Agrenda
Αξίζει να σηµειωθεί η µεγάλη διαφορά στο εργατικό κόστος. Άλλες χρονιές η διαφορά καθαρής και µεικτής τιµής ήταν 5-10 λεπτά το κιλό, ενώ φέτος πάµε σχεδόν στα 15 λεπτά το κιλό λόγω υψηλών µεροκάµατων.