Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Επικαιροποιημένη λίστα χημικών σκευασμάτων απαγορευτικών για το Κομφούζιο

Μετά από ενημέρωση του ΥΠΑΑΤ, η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας Π.Ε. Λάρισας κοινοποιεί – επισυναπτόμενη – έκδοση (27/5/2024) του πίνακα με τα χημικά (συνθετικά) εντομοκτόνα των οποίων η χρήση δεν επιτρέπεται για την αντιμετώπιση των εντομολογικών εχθρών – στόχων στο πλαίσιο της 3ης Πρόσκλησης της δράσης 10.1.08 (ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ), κατά την τρέχουσα καλλιεργητική περίοδο 2024.

Επισημαίνεται πως οι πίνακες θα βρίσκονται αναρτημένοι στις ιστοσελίδες του ΣΣ ΚΑΠ www.agrotikianaptixi.gr και του ΟΠΕΚΕΠΕ www.opekepe.gr.

Δείτε αναλυτικά τον την λίστα εδώ.

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Οι κορυφαίοι ευρωπαϊκοί οργανισμοί του κλάδου κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου ενόψει της επανεμφάνισης του περονόσπορου στην παραγωγή πατάτας και προτείνουν σχέδιο δράσης, το...

REPORTS

Ο γεωπόνος και υποψήφιος διδάκτορας εδαφολογίας, κ. Βασίλης Έξαρχος, ένθερμος υποστηρικτής της «αειφορικής» διαχείρισης στην καλλιέργεια των ακτινιδίων, στοχεύει να καθοδηγήσει τους φίλους αγρότες...

FARMING

Σημαντική αύξηση του πληθυσμού εμφανίζει η μύγα της Μεσογείου σε όλες τις περιοχές του δικτύου παγίδευσης όπως διαπιστώνουν σε σχετική γεωργική προειδοποίηση οι γεωπόνοι...

FARMING

Σε ετοιμότητα πρέπει να βρίσκονται οι παραγωγοί όσον αφορά εχθρούς και ασθένειες των μηλοειδών όπως διαπιστώνουν οι γεωπόνοι του Περιφερειακού Κέντρου Προστασίας Φυτών Βόλου...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Εξόχως ανησυχητικές διαστάσεις έχει αρχίσει να λαμβάνει το πρόβλημα με την μυστηριώδη ασθένεια της ροδακινιάς, που έχει εμφανιστεί στην περιφερειακή Ενότητα Πέλλας και παραμορφώνει...

REPORTS

Ανθοφορίες σε διαφορετικές φάσεις και προβληματικές γονιμοποιήσεις εμφανίζει η καλλιέργεια βερίκοκου στα μεγάλα παραγωγικά κέντρα της Βορείου Ελλάδος.

REPORTS

Καταλύτη για την µετατροπή της «ευκαιριακής» ευφορίας στα εσπεριδοειδή σε µία µόνιµη ανάπτυξη του κλάδου πρέπει να αποτελέσουν οι διεθνείς συγκυρίες που έκαναν µέχρι...

REPORTS

Στα κηπευτικά η εµφάνιση και το µέγεθος πληρώνεται πολύ καλά. Το χάσµα µεταξύ της πρώτης ποιότητας ντοµάτας και της µέσης είναι συνήθως µεγαλύτερη των...